Snijders Installatieservice is een franchisenemer van United Retail met als winkelformule Euronics. Binnen de markt van consumenten elektronica in Nederland zijn de meeste winkelketens gefixeerd op prijs. Van de goedkoopste tot absoluut de goedkoopste. De prijs staat centraal en wordt met minimale service en toelichting verkocht.

Binnen de visie van Snijders Installatieservice staat service en klantgerichtheid voorop. Naast het product wordt ook gekeken wat voor u het juiste product is tegen de juiste prijs. Bij dit traject gaat Snijders Installatieservice nog een stapje verder. In dit concept wordt niet alleen gekeken wat het juiste product is u, maar het is ook zaak om u een oplossing te bieden.

Snijders Installatieservice is een dynamisch Installatiebedrijf en specialzaak voor consumentenelectronica, bruin- en witgoed. Service en klantgerichtheid zijn onze belangrijkste pijlers. Snijders Installatieservice verkoopt geen product maar een juiste oplossing, toegespitst op uw wensen. Of het nu gaat om de nieuwste televisie, een inbouw vaatwasser, een gemakkelijk strijksysteem of de nieuwste tablet: wij zetten net dat extra stapje. Wij denken mee met u en bieden een brede service zoals bezorging en installatie.

Electro World ondernemers verkopen niet alleen producten maar oplossingen, denken mee met de klant en bieden een brede service waaronder bezorging en installatie.