Uw apparatuur verdient goede zorg. Wanneer er een storing optreedt, dan kunt u gebruik maken van onze eigen technische dienst, u wordt niet doorverwezen naar externe technische diensten. Onze medewerkers helpen u graag verder, klik hier voor onze technische dienst.

Wij zijn dealer van Ziggo, Canal Digitaal en Digitenne daardoor kunnen wij u ondersteuning bieden bij deze providers. Met de juiste keuze voor een provider of signaalaanbieder haalt u immers de maximale prestaties uit uw apparatuur. Bovendien is het prettig dat u niet hoeft te bellen of te mailen met een callcenter, u kunt hiervoor bij ons in de winkel terecht.

Onze service

Wij beschikken over een eigen technische dienst, de meeste a-merken repareren wij in eigen beheer

Door het groter worden van de Europese markt en de transparantie die door internet geboden wordt, is het zaak voor fabrikanten en detailhandel om de goederenstroom te herstructureren om daarmee kwaliteit en service te kunnen waarborgen

De monteurs van onze technische dienst staan iedere dag voor u klaar. Mocht u een storing hebben aan een apparaat dan kunt u ons bellen op (0524-551306) of via het contactformulier.

Bent u uw gebruiksaanwijzing kwijt geraakt? Dat is geen probleem, u kunt ze bij ons opnieuw downloaden