Snijders Installatieservice heeft een ruime ervaring in het loodgieters- en elektrowerk in Z.O. Drenthe en wijde omgeving. Als Installateur en lid van UNETO-VNI, streven wij voortdurend naar het leveren van kwaliteit en naar tevredenheid bij onze klanten, waarbij wij persoonlijk contact en een individuele benadering centraal stellen.

 

Elektra

Snijders Installatieservice staat garant voor hoogwaardige installaties volgens de nieuwste technieken en de geldende installatienormen. De flexibele, procesmatige en klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat het installatietraject van begin tot eind soepel verloopt. Met inzet, kennis van zaken en enthousiasme houden wij ons dagelijks bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van gecompliceerde elektrotechnische installaties.

Ga naar

Verwarming

Snijders Installatieservice is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verwarmings- en regeltechniek. Wij adviseren u bij het maken van een keuze voor een cv-(combi)-ketel, centrale verwarming en waterwatervoorziening.

Ga naar

Sanitair

Uw huidige badkamer aanpassen of verbouwen. De belangrijkste bij het plannen van een nieuwe badkamer, hebben betrekking op ruimte, eisen en budget wij adviseren u.

Ga naar

Dakbedekking, Zink en Koperwerk

Dakwerk met materialen in alle soorten en maten worden door ons verzorgd. De unieke kenmerken van bijvoorbeeld zink of koper zorgen voor de juiste uitstraling van oude en nieuwe gebouwen.

Ga naar

Zonne-energie

De zon is een onuitputtelijke bron van duurzame energie en zonne-energie is niet schadelijk voor het milieu. Snijders Installatieservice levert betaalbare zonnepanelen als u flink wilt besparen op uw energierekening. Zonnepanelen verschillen in kwaliteit en prijs. Goede zonnepanelen gaan 25 jaar mee.

Ga naar