Elektra

Snijders Installatieservice staat garant voor hoogwaardige installaties volgens de nieuwste technieken en naar de geldende installatienormen.
De flexibele, procesmatige en klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat het installatietraject van begin tot eind soepel verloopt.
Met inzet, kennis van zaken en enthousiasme houden wij ons dagelijks bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties.

Snijders Installatieservice levert maatwerk in elektrotechniek, onder meer voor de industrie, kantoren, overheidsgebouwen en winkelcentra.
Wij installeren o.a. kracht- en licht-installaties, overspanningsbeveiliging, campinginstallaties en noodverlichting. Daarvoor maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten.

Ons doel is, installaties te leveren van een dusdanige kwaliteit dat de bedrijfszekerheid voor de gebruiker onder alle omstandigheden gewaarborgd is. Dit is een greep uit onze elektra-installaties die voldoen aan de laatste richtlijnen en aan uw wensen. Dit geld natuurlijk ook voor de voorbereidingswerkzaamheden voor nieuwe keukens en renovatie van uw huidige installatie. Verder kunnen wij onderhoud en keuringen (volgens de NEN 1010 en NEN 3140 ) verzorgen aan uw installatie.

Een mooi voorbeeld van maatwerk in elektrotechniek, is het intelligente beheersysteem van Niko. Het Nikobussysteem biedt de mogelijkheid om alle functies rond verlichting, entertainment, veiligheid, verwarming en audio te integreren tot één geheel.
Door Snijders Installatieservice is het allereerste exemplaar in Nederland geïnstalleerd in het Zalencentrum De Loo in Coevorden.
Gezien de specifieke wensen, met name het bedienen en dimmen van licht in de 2 feestzalen en het podium, is het aanraakscherm de ultieme oplossing. Centrale bediening, aanduiding van de lichtpunten en terugmelding van de acties. Kortom; puur gebruikscomfort!